Tilmeld fakturaservice

Nemmere administration af fakturaerne

Det  skal være nemt at være kunde hos os. Derfor bliver du tilbudt en række services nedenfor. I faktureringsvejledningen ser du, hvordan vi fakturerer, og du finder også hjælp til at tilmelde dig de forskellige fakturerings- og betalingsservices. Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp til tilmelding, er du altid velkommen til at kontakte bogholderiet på telefon 8888 7747.

Få adgang til at se dine fakturaer og telefonistatistik

Du kan få adgang til vores selvbetjening, hvor du kan finde udskriftsvenlige udgaver af dine månedsfakturaer og statistikker på dit forbrug.

Modtag dine fakturaer mv. på email

Vi tilbyder dig at sende dine fakturaer, kontoudtog og lignende som en PDF-fil i en email (“faktura til email”). Det skåner miljøet og mindsker CO2-udledningen, og du får dine dokumenter direkte i din indbakke i din mailbox.

Tilmelding til leverandørservice

Automatisk betaling med Leverandørservice

Du kan tilmelde dine fremtidige regninger fra ipvision til LeverandørService. Betalingerne klares nemt og automatisk og bliver betalt til tiden – hverken for tidligt eller for sent – og du sikrer dig imod rente- og rykkertilskrivning.

 

Hjælp til tilmelding

  • Øverste “Kundenr.”: Dit kundenummer hos ipvision. De fleste kundenumre har K45 foran, men tjek din faktura, hvor det fremgår.
  • “Reg.nr.”: Din banks registreringsnummer.
  • Nederste “Kontonr.”: Dit bankkontonummer. Indtastes uden eventuelle bindestreger. Bør altid være 10 cifre, så hvis dit bankkontonummer (ekskl. reg.nr.) er kortere end det, fylder du ud med nuller foran.
  • “CVR-nr.”: De 8 cifre i dit CVR-nummer indtastes uden mellemrum.
  • “LS Kreditor nr.”: Er forududfyldt med ipvisions aftalenummer og bør ikke ændres.

Modtag dine fakturaer elektronisk på EAN

Har du et EAN-nummer kan du modtage dine fakturaer elektronisk som en OIOUBL-fil.