Bruger din virksomhed Teams optimalt? Tag testen, og se potentialet

At få det optimale ud af Teams – er ikke bare at trykke på en knap. Mange forhold spiller ind. Hvilke systemer bruger virksomheden i for vejen til samarbejde og onlinemøder? Hvilket telefonsystem anvender I? Hvordan er virksomhedens strategi omkring tele- og IT-infrastruktur? Bruger I cloud-løsninger? Benytter I mange applikationer fra Office 365 platformen? Har I tradition for at have politikker omkring brug af telefoni og IT?

Tag testen ved at besvare de 15 spørgsmål. Det tager kun 5-10 minutter. Efterfølgende modtager vi dine svar, behandler dem og sender dig en mail med vores umiddelbare anbefalinger til, hvordan din virksomhed kan forbedre brugen af Teams.

Teams-testen

Velkommen til Teams-testen

Testen har til formål at afdække din virksomheds behov for Teams og potentielle muligheder i Team for din virksomhed.

Testen har 2 dele.

Først 4 spørgsmål, der tegner din virksomheds generelle profil.

Dernæst 11 spørgsmål, der afklarer behov i relation til anvendelsesmulighederne med Teams. Der er i alt 15 spørgsmål.

Testens spørgsmål kan besvares på 5 minutter.

Til slut beder vi dig om dit navn, din virksomhed og din mailadresse og evt. tlfnr.

Efter besvarelsen vil du kunne se, hvordan du har svaret. Vi får tilsendt dine svar, behandler dem og giver dig vores anbefalinger baseret herpå, og hvor du forhåbentlig får inspiration omkring din virksomheds potentiale.

Vi bestræber os på at behandle dine svar så hurtigt som muligt, men der kan godt gå op til en arbejdsdag, inden du modtager mailen med anbefalingerne fra os.

God fornøjelse.

Dit navn
Virksomhed
Din mailadresse
Dit direkte tlfnr.

Referencer

Skal vi hjælpe dig med at besvare spørgsmålene om Teams?

Er du interesseret i en drøftelse af dine muligheder med Teams i lyset af din virksomheds set-up, så ring til os på 88887777. Eller udfyld og send formularen nederst, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

11 + 15 =