Presse

Velkommen – her finder du fakta, materialer og ressourcer

Du finder her den hurtige genvej til nyheder, fakta, præsentationer, spørgsmål og svar om ipvision og vores services – og ikke mindst billeder og logoer. Under “Virksomhedsinformation” finder du links til andre sider på websitet og til PDF-dokumenter. PDF-filerne er brochurer og præsentationer. 

Under “Produktblade” finder du kortfattede beskrivelser i PDF-format af udvalgte af vores services, som vi anvender i afsætningen. Endelig finder du under “White Papers,” der er lidt mere dybdegående beskrivelser i PDF-format af udvalgte koncepter, FAQ, billeder og logoer.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Om virksomheden

Hvornår blev ipvision a/s grundlagt?
ipvision blev grundlagt i Hørsholm i Danmark i 2005.

Hvem ejer virksomheden?
ipvision ejes adm.dir. Kenneth Andreasen og direktør Peter Reich, der ejer mere end 5 %, samt af en række mindre aktionærer.

Hvad er forretningsgrundlaget for ipvision?
ipvisions forretningsgrundlag er at tilbyde professionelle kommunikations- og samarbejdsløsninger til erhvervslivet. ipvision sikrer, at virksomhedernes kommunikation og samarbejde med deres kunder har bedst mulige betingelser. Vores fokus er på vores kunders kundeservice, sikkerhed, effektivitet og fleksibilitet overfor deres kunder. Vi leverer internetforbindelser, netværkmobiltelefoni og ip-telefoni, samt Unified Communications & Collaboration baseret på en hosted infrastruktur.

Hvor mange ansatte er der i ipvision?
Primo august 2020 er der ca. 60 fuldtids-ansatte i ipvision.

I hvilke lande opererer ipvision ?
ipvision fokuserer på det danske marked. Vi samarbejder på tværs af det nordiske telemarked. Det gør det muligt for vores danske kunder med UCC-løsninger at udbrede dem til deres andre afdelinger i norden med fuldt ud samme funktionalitet. Det bliver én og samme kommunikations-samarbejdsløsning for vores kunder. Desuden leverer ipvision netværksløsninger i Europa for danske virksomheder, som har behov for dette.

Ledelse

Hvem er medlem af ipvisions ledelse?
Kenneth Andreasen (CEO), Peter Reich (direktør), Kåre Jacobsen (direktør), Thomas Jeshøj (salgsdirektør), Lars Røjgaard Andersen (direktør Large Enterprise, Partners & Public Sector), Kenneth Kjøbmand (direktør LAN/WLAN & Hospitality), Pernille Hjort (kundeservice- og leverancechef), Carsten Thomsen (chef for forretningsudvikling), Jesper Grann Larsen (udviklings- og supportchef) og Mogens Yde-Andersen (marketingchef). Kontaktinfo på ledelsen.

Kontaktinformation

Hvor kan jeg tilmelde mig nyhedsmail omkring ipvision?

Du kan tilmelde dig nyhedsmailen ved at udfylde formularen her.

Hvem kontakter jeg i forbindelse med medie-relaterede spørgsmål omkring ipvision generelt?

Kenneth Andreasen, kan@ipvision.dk, tlf. 8888 7770

Peter Reich, pre@ipvision.dk, tlf 8888 7777

Kåre Jacobsen, kbj@ipvision.dk, tlf. 8888 7777

Ressourcer

Du finder billeder af ledelse og bestyrelse samt logoer her. Når du klikker på et billede eller et logo, downloader du elementet.

Logoer for print – CMYK i vector (.ai)

Logoer for web (.png)

Referencer