Peter Rafn indtræder i bestyrelsen hos ipvision

Den tidligere topchef for NetDesign og Conscia, Peter Rafn, bliver en del af bestyrelsen i ipvision a/s. Peter Rafn skal medvirke til fortsat udvikling af ipvision, som hjælper danske virksomheder med strategisk anvendelse af kommunikation og infrastruktur.

Peter Rafn kommer med stor erfaring fra en række top- og bestyrelsesposter i it- og telesektoren

Peter Rafn glæder sig til at bringe den viden og indsigt i spil hos ipvision. ”ipvision har siden virksomhedens start i 2005 udviklet sig fra at være leverandør af it- og teleløsninger til i dag at hjælpe virksomheder med strategisk udnyttelse af deres samlede kommunikationsinfrastruktur baseret på cloud-løsninger.

Det er en spændende udvikling, som jeg ser frem til at bidrage til. For her ligger der et stort uforløst potentiale hos mange virksomheder,” siger Peter Rafn.

Hos ipvision glæder vi os til at få Peter Rafn med ombord

”Telebranchen fokuserer generelt for meget på simple løsninger frem for at skabe reel værdi for erhvervskunderne. Alle vores kræfter er derfor sat ind på at flytte vores kunder i retning af at skabe værdi.

Peter Rafn har tidligere med stor tydelighed vist, hvordan en løsningsfokuseret tilgang til kunderne kan skabe succes – både hos NetDesign og senest hos Conscia. Derfor er vi stolte over, at han nu bliver en del af vores bestyrelse,” fortæller Kenneth Andreasen, der er CEO og medejer af ipvision.

Også bestyrelsen ser frem til samarbejdet

”Vi tror på, at den transformation mod cloud-telefoni, som ipvision har leveret et væsentligt bidrag til de seneste 15 år, fortsætter på tværs af al enterprise-kommunikation: fra unified communications til netværk og sikkerhed. Og vi har allerede danske kunder med over 1000 access-punkter managed gennem vores cloudløsning,” siger bestyrelsesformand Laurits Bach Sørensen og tilføjer:

”Peter Rafn har om nogen været drivende i transformationen mod værdiskabende og professionelle kommunikationsløsninger til dansk erhvervsliv. Så med ham i bestyrelsen får vi en stærk profil, der kan støtte ipvisions mission om at lede den næste transformationsbølge mod, at al enterprise-kommunikationsinfrastruktur ligger i skyen.”

Yderligere oplysninger

Peter Rafn, bestyrelsesmedlem, ipvision, 20 20 09 32, peter@rafn.dk

Kenneth Andreasen, CEO, ipvision, 8888 7770, kan@ipvision.dk

Laurits Bach Sørensen, bestyrelsesformand, ipvision, 2526 1030, lbs@napartners.dk

Fakta

Om Peter Rafn

Peter Rafn har erfaring fra en række topchefstillinger og bestyrelsesposter:

Bestyrelsesposter:

 • 2020-: ipvision A/S, bestyrelsesmedlem
 • 2018-: Kemp & Lauritzen, bestyrelsesmedlem
 • 2017-2020: IT-Branchen, bestyrelsesmedlem
 • 2012-2016: TEKNIQ, bestyrelsesmedlem
 • 2011-2012: Dolphin Software A/S, bestyrelsesformand
 • 2000-2003: Contactel s.r.o., bestyrelsesformand
 • 2000-2003: TDC Internet Polska, bestyrelsesmedlem

Topchefstillinger:

 • 2016-2020: Conscia Danmark A/S, CEO
 • 2012-2016: Caverion, CEO
 • 2006-2011: NetDesign, CEO
 • 2005-2006: Contactel s.r.o., CEO
 • 1994-2005: Forskellige stillinger i TDC i flere lande, afsluttende som Senior Vice President i TDC A/S

Om ipvision

ipvision tilbyder professionelle kommunikations- og samarbejdsløsninger til erhvervslivet.

ipvision leverer internetforbindelser, netværk, mobiltelefoni og ip-telefoni samt unified communications & collaboration baseret på en hosted infrastruktur.

ipvision har status som MVNO (Mobil Virtuel Netværks Operatør) hos TDC og Telenor, samarbejder med 3 og tilbyder derfor mobiltelefoni på alle Danmarks mobilnetværk.

ipvision sikrer, at virksomhedernes kommunikation og samarbejde med deres kunder har bedst mulige betingelser. Fokus er på kundernes kundeservice, sikkerhed, effektivitet og fleksibilitet overfor deres kunder.