Telefoni

Alle telefonibehov samlet ét sted

Vi har samlet alt indenfor telekommunikation til erhverv under ét tag og tilbyder komplette telefoniløsninger i højeste tekniske kvalitet. Flere end 2.500 danske firmaer har valgt en telefoniløsning fra os.

Telefoniløsning

Få en telefoniløsning med omstilling, IP-telefoni og mobiltelefoni, der dækker alle behov i din virksomhed og styrker firmaets konkurrenceevne - uden at du går på kompromis med den tekniske kvalitet, kundernes telefonioplevelse og sikkerheden.

IP-telefoni

Højeste kvalitet i samtalerne
Ring billigere end med mobiltelefoni
Adgang til mange digitale telefonifunktioner
Større sikkerhed overfor misbrug
Måling af samtalekvalitet hver gang
Fleksible talepakker

Med vores IP-telefoni kan du føre virksomhedens telefonsamtaler i fortræffelig kvalitet igennem virksomhedens datanetværk og internetforbindelse. Vi reserverer båndbredde specielt til samtalerne - også kaldet Quality of Service (QoS) - så der aldrig opleves hakkeri eller udfald på grund af øvrig internettrafik.

Mobiltelefoni

Vi skræddersyr mobiltelefoni til din virksomhed, med fokus på bedst mulig dækning - udendørs og indendørs, på lavere driftsudgifter - i og udenfor Danmark, og på effektiv kommunikation på farten.

Dine medarbejdere kan få adgang til Danmarks 2. bedste mobilnetværk, multisim, budgetvenlige og fleksible mobilpakker, en fuld omstilling med al standardfunktionalitet og mere til - og det hele spiller perfekt sammen med IP-telefoni.

Skype for Business

Gør firmaets Skype for Business telefoni komplet
Skræddersy telefonioplevelsen til kunderne
Få adgang til Danmarks bedste 3G- og 4G-dækning
Styrk driften med nyttige telefonimoduler
Få tale-telefoni i højeste karat med certificeret SIP Trunk
Test SIP Trunk i tre mdr., før du beslutter dig

Vi er certificeret til at levere SIP Trunks med TLS og SRTP til din Skype for Business telefoniløsning. Dertil tilbyder vi unik telefonifunktionalitet på toppen af din Skype for Business, bl.a. statusvisning for mobiltelefoner og SIP-telefoner, selvbetjeningsmenuer i flere lag, avanceret opkaldsstyring ind i virksomheden og avanceret ventekø-funktionalitet.

Zylinc

Gør din komplekse kommunikationsvirkelighed let at håndtere
Omfatter kundehenvendelser på de sociale medier
Skræddersyes til din virksomheds behov
Bedre kundeservice og øget produktivitet

I dag anvender kunderne mange kommunikationskanaler i dialogen med virksomheden. Kunderne forventer, at de får en hurtig og passende betjening, uanset hvilken kanal de indleder dialogen med. Dit firma skal håndtere den stigende kompleksitet ubesværet med den rette prioritet og mindst mulige brug af tid hos medarbejderne.

Telefonmøder

Spar medarbejdertid og rejseudgifter
Nem mødeindkaldelse on the go
Sikkerhed for, at kun mødedeltagerne lytter med
Online kundeområde til mere effektiv mødeafvikling
Hold møde med deltagere fra over 60 lande til lokal takst
Anvend skærmdeling under mødet
Videokonference
Ingen indledningsvis investering, og stor gennemsigtighed i afregningen, der kun sker efter forbrug
Brugersupport 24/7/365

Få indfriet dine krav om øget sikkerhed, bedre mødeledelse, samtidig skærmdeling og international mødedeltagelse til lokal takst med TelefonMøder modulet til Connect.

TelefonMøder er den professionelle mødetelefon med plads til 100 deltagere pr. møde. Der er nem online adgang til mødestyring, og mødelederen kan styre mødedeltageradgangen af sikkerhedshensyn.

virtualfax

Ingen investeringer i faxudstyr
Nem administration og god statistik
Modtag og send dine fax overalt
I gang på 24 timer

Send og modtag fax uden faxudstyr. Virtualfax er en online fax-tjeneste, hvor du modtager og sender dine fax via din e-mail. Du kan smide dine gamle faxmaskiner og analoge forbindelser ud, og spare tid og penge.

SIP Trunk

Giv kunderne den bedste telefonoplevelse
Spar penge ved at samle alle linjer og funktioner
Skaler trafikkapaciteten fra minut til minut

Vi tilbyder dig en SIP Trunk til din virksomheds omstilling (PBX), så du kan skalere teletrafikken op og ned efter behov fra minut til minut. Du kan også få Quality of Service med din SIP Trunk. Det giver den højeste samtalekvalitet og dermed den bedste telefonioplevelse for dine kunder.

Internationale numre

Giv oplevelsen af nærhed, når udenlandske kunder ringer til dig
Giv dine udenlandske kunder tryghed, før de besvarer dine opkald
Lad de udenlandske kunder ringe til dig billigere
Internationale numre til mere end 50 lande

Vi tilbyder internationale numre i mere end 50 lande globalt. Med internationale numre ringer dine udenlandske kunder til din virksomhed på et telefonnummer, som er lokalt for dem.

Telefoni produktblade

header-text-right

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00