Skype for Business

Bedre Skype for Business telefoni
Kom helt i mål med ipvision

Unikke oplevelser for dine kunder

Vi tilbyder dig unik funktionalitet på toppen af din Skype for Business løsning.

Gennem 11 år har vi udviklet og tilbudt avancerede telefoniløsninger, der leverer gnidningsløs, transparent og forenet kommunikation til danske virksomheder. Den know how har vi overført til vores løsninger til Skype for Business.

Samspillet mellem Microsofts suite af office-produkter og Skype for Business giver den enkelte medarbejder mulighed for højere produktivitet i samarbejdet med kolleger og i dialogen med kunderne.

Er dit mål bedre kundeservice, højere effektivitet eller øget omsætning, har du mulighed for bedre at realisere målene ved at kombinere din Skype for Business løsning med ydelser og udstyr fra os.

Eksperter i telefoni

ipvision er ekspert på telefoni og din Microsoft-partner er ekspert på IT.
Ønsker du det fulde udbytte af Skype for Business, træder vi ind med vores unikke viden om telefoni.

Vi sikrer, at dit firmas telefonifunktionalitet fuldt ud spiller sammen med firmaets IT, fordi vi altid går i samarbejde med dit firmas Microsoft partner.

Vi kontakter dem allerede, når vi skal i gang med at afgive tilbud, og samarbejder tæt under hele forløbet. Dermed opnår dit firma en gnidningsløs implementering.

Vores certificerede SIP Trunk til Skype for Business giver dig kvalitet, stabilitet, sikkerhed og mange flere muligheder

Vi er som en af få danske udbydere certificeret til at levere SIP Trunk til din Skype for Business løsning. Det betyder, at dine samtaler leveres efter højeste standard, at du opnår en højere stabilitet i driften, og at du er bedst muligt beskyttet mod bl.a. aflytning. Endelig er det adgangsbilletten til en række funktioner og moduler, som kan komplementere og udbygge din Skype for Business løsning, så dit firma har mulighed for at kommunikere mere effektivt.

 Garanti for levering af opkald efter de højeste standarder
 Højere stabilitet i driften
 Beskyttelse mod aflytning, sporing og spionage
 Adgang til værdifulde funktioner, som styrker din Skype for Business løsning
 Prøv os af i tre måneder

Ønsker du, at vi ringer dig op?

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00