Skype for Business

Bedre Skype for Business telefoni
Kom helt i mål med ipvision

Unikke oplevelser for dine kunder

Vi tilbyder dig unik funktionalitet på toppen af din Skype for Business løsning.

Gennem 11 år har vi udviklet og tilbudt avancerede telefoniløsninger, der leverer gnidningsløs, transparent og forenet kommunikation til danske virksomheder. Den know how har vi overført til vores løsninger til Skype for Business.

Samspillet mellem Microsofts suite af office-produkter og Skype for Business giver den enkelte medarbejder mulighed for højere produktivitet i samarbejdet med kolleger og i dialogen med kunderne.

Er dit mål bedre kundeservice, højere effektivitet eller øget omsætning, har du mulighed for bedre at realisere målene ved at kombinere din Skype for Business løsning med ydelser og udstyr fra os.

Fordele ved ipvisions løsninger og udstyr til Skype for Business

Gør firmaets Skype for Business telefoni komplet
Der er funktionelle mangler i en Skype for Business standard telefoniløsning. ipvision har leveret komplette telefoniløsninger i højeste kvalitet til dansk erhvervsliv i mere end 10 år. Vi ved hvordan vi kan fylde hullerne ud, så dit firma ikke oplever tab af funktionalitet når der skiftes til Skype for Business.
Skræddersy telefonioplevelsen til kunderne
Du kan skille dig positivt ud i dine kunders øjne ved, at designe den gode oplevelse i telefonen som kunderne skal have. Udnyt kalds-ID ved opkald i kombination med de mange call flow kombinationer i vores løsning for, at levere en hurtigere og mere målrettet opkaldsoplevelse med kortere ventetid og mere vellykket udfald.
Få adgang til Danmarks bedste 3G- og 4G-dækning
De mobile medarbejdere bør altid kunne anvende mobil data, cloud services og applikationer, når de besøger kunder rundt om i Danmark, og altid være mobilt tilgængelige for kollegerne. ipvision tilbyder, at medarbejderne i din virksomhed får adgang til både TDC’s og Telenors mobilnetværk fra et og samme SIM-kort. Er forbindelsen dårlig på det ene netværk, skifter medarbejderen blot til det andet.
Styrk driften med nyttige telefonimoduler
Dit firma kan have særlige behov i forbindelse med firmaets Skype for Business kommunikation. Vi tilbyder moduler der dækker forskellige behov. F.eks. optagelse af samtaler for dokumentation eller bedre opfølgning, at se telefontrafik statistikken i realtid, at få et fælles overblik på storskærm over telefontrafikken, eller at coache medarbejdere mens de taler med kunderne.
Få tale-telefoni i højeste karat med certificeret SIP Trunk
Vi er en af de få leverandører i Danmark, der af Microsoft er certificeret som ”SIP Trunk qualified for Microsoft® Lync™ Server 2013 including TLS & SRTP” og kan dermed levere certificerede SIP Trunk til Skype for Business. Virksomhedens kommunikation er derved bedst muligt beskyttet mod aflytning, sporing og spionage ved, at vi har gennemført det nyeste og mest omfattende testforløb, der er specificeret af Microsoft.
Test SIP Trunk i tre mdr., før du beslutter dig
Oplev den garanteret høje talekvalitet i din Skype for Business løsning med vores SIP Trunk. Vi etablerer den i et lukket MPLS-netværk med Quality of Service i tre måneder, før du beslutter dig for at købe din SIP Trunk løsning.

Eksperter i telefoni

ipvision er ekspert på telefoni og din Microsoft-partner er ekspert på IT.
Ønsker du det fulde udbytte af Skype for Business, træder vi ind med vores unikke viden om telefoni.

Vi sikrer, at dit firmas telefonifunktionalitet fuldt ud spiller sammen med firmaets IT, fordi vi altid går i samarbejde med dit firmas Microsoft partner.

Vi kontakter dem allerede, når vi skal i gang med at afgive tilbud, og samarbejder tæt under hele forløbet. Dermed opnår dit firma en gnidningsløs implementering.

Vores certificerede SIP Trunk til Skype for Business giver dig kvalitet, stabilitet, sikkerhed og mange flere muligheder

Vi er som en af få danske udbydere certificeret til at levere SIP Trunk til din Skype for Business løsning. Det betyder, at dine samtaler leveres efter højeste standard, at du opnår en højere stabilitet i driften, og at du er bedst muligt beskyttet mod bl.a. aflytning. Endelig er det adgangsbilletten til en række funktioner og moduler, som kan komplementere og udbygge din Skype for Business løsning, så dit firma har mulighed for at kommunikere mere effektivt.

 Garanti for levering af opkald efter de højeste standarder
 Højere stabilitet i driften
 Beskyttelse mod aflytning, sporing og spionage
 Adgang til værdifulde funktioner, som styrker din Skype for Business løsning
 Prøv os af i tre måneder

Ønsker du, at vi ringer dig op?

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00