Sikkerhed

Optimal sikkerhed
State-of-the-art Hosted Firewall

Vi hjælper dig til skærpet sikkerhed

En Hosted Firewall giver dig beskyttelse mod angreb, virus, orme, spyware, trojanske heste og alle andre former for 'malicious code'. Vi sørger for, at sikkerheden altid er up-to-date. Når vi er vært for dine løsninger, kan vi garantere, at du undgår flaskehalse, og at den trafik, der når frem til virksomheden, er sikker.

En Hosted løsning forbindes til vores sikre datacenter med MPLS linjer som gør, at vi kan styre trafikken og undgå trafikpropper og udsving i ydelsen. Den har en rollebaseret sikkerhed så du kan styre, hvem der kan hvad, og hvem der må ændre konfigurationen. Endelig kan vi skræddersy it-politik og trafik, også hvis din løsning kræver specielle behov.

Sådan virker en Hosted Firewall

Hosted Firewall

Nyd sikkerheden bag vores Hosted Firewall, mens vi sørger for opdateringer og vedligeholdelse. Du sparer ressourcer og opnår bedre sikkerhed.

Vores Firewall er placeret i vores sikre datacenter og bliver automatisk opdateret fra globale databaser, der sikrer, at vi beskytter dit netværk maksimalt.

Du har altid adgang til opsætning, logs og rapporter på din ipvision Hosted Firewall. Vores Hosted Firewall er selvfølgelig klar til IPv6 og er ICSA Labs Certified.

  Beskyttelse mod "Denial of Service"-angreb, indbrud, indtrængning, "Man in the middle"-angreb, mistænkelig adfærd og Spoofing
  Gateway autentifikation
  Servicebaserede regler
  Transparent sikkerhedsplatform
  99,95 % oppetid
  Driftsovervågning 24 timer i døgnet
  Fejlretning påbegyndes indenfor 30 minutter ved driftsfejl

Hosted Antivirus

  Komplet beskyttelse mod virus
  Ingen investering i dyre antiviruslicenser
  Ingen bekymringer med løbende opdateringer
  Faste omkostninger bliver til variable omkostninger
  Flerscanner-løsning med karantænesystem mod mulige virusbefængte eksterne http-sider, indtil alle scannere er fuldt opdaterede
  Antivirus-scanningen er baseret på en flerscannerløsning kombineret med et intelligent karantænesystem, der sikrer, at eksterne http-sider, som tilsyneladende er virusinficerede, ikke rammer brugeren, før de er scannet af vores opdaterede scannersystem

Med Hosted Antivirus fra ipvision, bliver alle brugernes opslag på eksterne hjemmesider scannet, inden de vises for brugerne. Vores anti-virus er altid opdateret, og derfor kan vi til enhver tid levere markedets mest effektive http-virusbeskyttelse.

Løsningen drives fra vores sikre datacenter, og beskytter din virksomhed allerede før virus når frem til dit lokale netværk.

Vores anti-virus beskyttelse er ICSA Labs Certified.

Hosted Web Filter

De webbaserede trusler er eksploderet de sidste år. Millioner af computere indgår ufrivilligt i de såkaldte bot-nets, der kan anvendes til koordinerede angreb på nettet og kopiering af følsomme informationer.

Vores Hosted Web Filter sikrer din virksomhed og giver dig masser af muligheder for selv at tillade eller blokere bestemte websites og meget mere.

  Traditionel blokering af kendte URL'er
  Avanceret sikkerhed, når Web Filter kobles sammen med andre ipvision sikkerhedsløsninger
  Mulighed for at inspicere og kontrollere webtrafik helt ned i detaljer
  Blokering af sider med bestemt indhold
  Blokering af sider fra bestemte adresser
  Du kan selv blokere adresser
  Du kan selv vælge tilføje 'forbudte' ord til Web Filteret. Sider med disse ord vil derefter bliver blokeret

Få et tilbud på en hosted sikkerhedsløsning

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00