Samarbejde med Zylinc

Samarbejde med Zylinc
Fokus mod større kunder

Behov for et Contact Center og håndtering af sociale medier

August 2016 blev vi enige med Zylinc om at tage Zylincs platform med i vores produktprogram.

Det var en række nye større kundesager med sammenfaldende behov, der ledte os til Zylinc. Vores avancerede Connect telefoniløsning med alsidig funktionalitet og integration til kundernes kernesystemer kan honorere de fleste virksomheders behov.

Imidlertid identificerede vi sammen med kunderne nogle behov, som Connect ikke kan honorere.

Dels mødte vi behovet for fuldskærms-omstillings-løsninger med flere avancerede funktioner, som Connect ikke rummer. Typisk til større virksomheder med receptioner med flere samtidige agenter og med rigtig mange opkald i timen. 95% af opkaldene skal omstilles hurtigst muligt og med minimum af tidsforbrug fra receptionisterne.

Zylincs kommunikationsløsninger dækker de meget avancerede behov

Dels så vi behovet for Contact Center klienter, hvor brugerne selv hurtigt og nemt kan håndtere og afslutte de mange kundehenvendelser og -sager i 95% af tilfældene uden andre kollegers involvering – også henvendelser, der kommer fra de sociale medier.

Endelig talte vi med virksomheder, der havde behov for et Service Center, der kombinerer den effektive omstilling med det effektive Contact Center

Derfor gav det sig selv, at vi måtte have Zylinc med i vores løsningstilbud, så alle behov blev dækket i en effektiv kommunikationsløsning.

Zylinc har i samarbejde med sine nøglekunder udviklet en af Europas mest avancerede løsninger dedikeret til omstilling og til Contact Center. Samarbejdet var født.

Vi forventer først og fremmest at medtage Zylinc Attendant Console (omstilling), Zylinc Contact Center og Zylinc Service Center. Dels til nye kunder med de mest avancerede behov og dels til eksisterende kunder, der skal øge effektiviteten i kundebetjeningen yderligere.

Interesseret i at se Zylinc platformen? Ring, og bestil en demo på 88 88 77 53, eller lad os ringe dig op.

header-text-center

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00