Presse

Presse
Fakta, materialer og ressourcer

Velkommen

Du finder her den hurtige genvej til nyheder, fakta, præsentationer, spørgsmål og svar om ipvision og vores services - og ikke mindst billeder og logoer. Under "Virksomhedsinformation" finder du links til andre sider på websitet og til PDF-filer. PDF-filerne er notater og præsentationer. Under "Produktblade" finder du kortfattede beskrivelser i PDF-format af udvalgte af vores services, som vi anvender i afsætningen. Endelig finder du under "White Papers," der er lidt mere dybdegående beskrivelser i PDF-format af udvalgte koncepter. Derunder FAQ og til sidst billeder og logoer.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Om virksomheden

Hvornår blev ipvision a/s grundlagt?
ipvision blev grundlagt i Hørsholm i Danmark i 2005.

Hvem ejer virksomheden?
ipvision ejes adm.dir. Kenneth Andreasen, direktør Peter Reich og Vækstfonden, der alle ejer mere end 5 %, samt af en række mindre aktionærer.

Hvad er forretningsgrundlaget for ipvision?
ipvisions forretningsgrundlag er at tilbyde professionelle kommunikationsløsninger til erhvervslivet. ipvision sikrer, at virksomhedernes kommunikation med deres kunder har bedst mulige betingelser. Vores fokus er på vores kunders kundeservice, sikkerhed, effektivitet og fleksibilitet overfor deres kunder. Vi leverer fibernetværk, mobiltelefoni og ip-telefoni, samt Unified Communications baseret på en hosted infrastruktur.

Hvor mange ansatte er der i ipvision?
Ultimo august 2016 er der ca. 70 fuldtids-ansatte i ipvision.

I hvilke lande opererer ipvision ?
ipvision fokuserer på det danske marked. Vi samarbejder på tværs af det nordiske telemarked. Det gør det muligt for vores danske kunder med UC-løsninger at udbrede dem til deres andre afdelinger i norden med fuldt ud samme funktionalitet. Det bliver én og samme kommunikationsløsning for vores kunder. Desuden leverer ipvision netværksløsninger i Europa for danske virksomheder, som har behov for dette.

Bestyrelse og ledelse

Hvem er medlem af ipvisions bestyrelse?
Lars Torpe Christoffersen (formand), Jacob Fuhr Hansen og Laurits Bach Sørensen. Læs mere om bestyrelsen.

Hvem er medlem af ipvisions ledelse?
Kenneth Andreasen (CEO), Peter Reich (direktør), Kåre Jacobsen (direktør), Thomas Jeshøj (salgsdirektør), Pernille Hjort (kundeservice- og leverancechef), Chris Larsen (udviklingschef), Carsten Thomsen (projektchef), Martin Kofoed (supportchef) og Mogens Yde-Andersen (marketingchef). Læs mere om ledelsen.


Kontaktinformation

Hvor kan jeg tilmelde mig nyhedsmail omkring ipvision?

Du kan tilmelde dig nyhedsmailen ved at udfylde formularen her.

Hvem kontakter jeg i forbindelse med medie-relaterede spørgsmål omkring ipvision generelt?

Kenneth Andreasen, kan@ipvision.dk, tlf. 8888 7770

Peter Reich, pre@ipvision.dk, tlf 8888 7777

Kåre Jacobsen, kbj@ipvision.dk, tlf. 8888 7777

Ressourcer

Du finder billeder af ledelse og bestyrelse samt logoer her. Når du klikker på et billede eller et logo, downloader du elementet.

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00