Nyheder

Du finder de væsentligste pressemeddelelser, som vi har sendt til pressen i forbindelse større ændringer i ipvisions udvikling.

Opkøb af Telefonmøder

 

ipvision a/s overtager pr. 17. juni 2015 VoiceLink ApS. Opkøbet konsoliderer ipvisions position som erhvervslivets teleselskab og understøtter ønsket om yderligere styrkelse af væksten i ipvision. VoiceLink, der markedsfører sine løsninger i brandet ”TelefonMøder”, blev stiftet i 2009 og er i dag en betydende leverandør af Telefon- og on-line konferencer, der især anvendes af større virksomheder og andre professionelle organisationer med behov for høj sikkerhed og avanceret funktionalitet ifm. den virtuelle mødeaktivitet.

Lync certifikation

 

ipvision a/s har som den eneste i Danmark hidtil bestået den mest omfattende certificeringsproces, som man nu skal gennemføre for at blive IP service provider partner certificeret til Microsoft Lync 2013 samt TLS & SRTP. I praksis betyder det, at ipvision som kun anden teleudbyder i Danmark kan tilbyde at koble teletrafiklinjer krypteret og certificeret op mod Microsoft Lync 2013.

Opkøb af iPinion

 

En yderligere konsolidering af positionen som erhvervslivets foretrukne teleselskab og en kraftig styrkelse af aktiviteterne i Jylland er bevæggrunden for endnu et ipvision opkøb. ipvision a/s overtager pr. 1. november 2013 alle aktiviteterne i iPinion ApS. Opkøbet konsoliderer ipvisions position som erhvervslivets teleselskab og er en naturlig del af yderligere acceleration af ipvisions vækstplaner.

Nyhed multisim

Som de første på det danske marked tilbyder ipvision a/s nu multiSIM, der giver brugeren fuld frihed til at vælge det bedste mobilnetværk, alt efter hvor han eller hun befinder sig. ipvision vil inden længe udvide multiSIM løsningen til også at omfatte flere europæiske lande.

Nyhed europaFRI

 

Teleselskabet ipvision præsenterer europafri pakken, der kan revolutionere dansk erhvervslivs brug af mobiltelefoner til og fra udlandet. Til priser fra 189 kroner om måneden kan virksomhedens medarbejdere ringe i hele Europa – og til hele Europa. Ingen grimme overraskelser i form af ekstra roaming udgifter og dyre udlandsminutter på mobilen.

Opkøb af Comendo Telecom

 

ipvision a/s overtager alle aktiviteterne i Comendo Telecom A/S. Opkøbet konsoliderer ipvisions position som erhvervslivets teleselskab og er første fase i en acceleration af ipvisions vækstplaner. Gennem alle år har ipvision a/s oplevet en kraftig organisk vækst...

Direktionsudvidelse

 

Pr. 1. november 2012 styrker ipvision direktionen med ansættelse af Kåre Bo Jacobsen. Hovedopgaven for Kåre Jacobsen bliver at konsolidere ipvisions position som erhvervslivets teleselskab og accelerere ipvisions vækst, så selskabet også over de næste 2 år som minimum fordobles.

ipvision på SKI

 

SKI håndterer de rammeaftaler, der relaterer sig til kommunernes indkøb, og medfører, at kommunerne i vid udstrækning vil spørge de 5 udbydere på priser, når der skal forhandles netværksaftaler. Den samlede aftalesum er ca. 1,2 mia. Aftalerne vil løbende blive udbudt af kommunerne.

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00