Multisim

Multisim
TDC's og Telenors mobilnetværk på et simkort

Multisim - flere mobilnetværk på ét SIM-kort

Multisim er det revolutionerende SIM-kort, der giver mulighed for at have flere mobilnetværk på samme SIM-kort. Al diskussion om bedste dækning er slut. Nu kan du have TDC og Telenor på et og samme kort. Multisim - 1 fysisk SIM-kort – 1 nummer – 1 regning – 1 leverandør.

Fordele ved multisim

Alle medarbejderes dækningsbehov kan tilgodeses
Med Multisim kan du altid selv vælge, om du vil anvende TDC's eller Telenors mobilnetværk på din smartphone - og også uden at skulle udskifte SIM-kortet. Du skifter blot via Indstillinger. Du undgår også som telefoniansvarlig at skulle indgå et uønsket kompromis omkring dine kollegers dækningsbehov og mobilnetværks-præference. Alle medarbejderes behov kan tilgodeses.
Skift mobilnetværk ved svag signalstyrke
Skift, når der ikke er ordentligt dækning. Hvis du får ringe eller manglende signal på det ene mobilnetværk, vælger du blot det andet mobilnetværk. Derfor vil du altid have den bedst mulige dækning.
Højere sikkerhed for oppetid
Du kan omgå planlagt eller spontan nedetid med Multisim. Teleoperatørerne planlægger indimellem vedligeholdelse eller opgradering, hvor en mobilmast er ude af drift i en kortere periode. Der kan også ske uventede nedbrud. Det er altid uønsket for brugerne. I disse situationer skifter du blot over til det andet mobilnetværk. Det er failover på dit SIM-kort.
Fuld PBX-funktionalitet på tværs af mobilnetværk
Multisim fungerer på toppen af vores telefoniløsning, hvor den fulde omstilling (PBX) leverer 100% på telefonifunktionerne, uanset om medarbejderne er på TDC's mobilnetværk eller Telenors mobilnetværk. Alle kollegernes tilgængelighedsstatus er synlig alligevel.
Mindre administration - 1 SIM-kort, 1 abonnement, 1 regning og 1 leverandør
Selvom dit firmas medarbejdere benytter to netværk, er det administrativt lige så let som bare at have ét netværk.
One stop shopping
Du får løst alle medarbejderes dækningsbehov mht. tale og data hos kun én udbyder - nemlig ipvision!

Frihed til at vælge det bedste mobilnetværk, hvor end du er

Med Multisim vælger du altid det, der er bedst for dig. Hvis du vil have Telenor på arbejdet og TDC derhjemme eller i sommerhuset, så behøver du ikke længere have flere telefoner eller skifte SIM-kort. Vælg det mobilnetværk, du vil bruge i situationen, fra en rullemenu under Indstillinger direkte på en og samme mobiltelefon.

 

 

 

 

 

 

Uovertruffen dækning

Al snak om hvem, der har den bedste dækning, er slut. Du skifter mobilnetværk på telefonen, når du ønsker det. Arbejd hele dagen på dit primære mobilnetværk, og skift, når der ikke er ordentligt dækning – om det er i sommerhuset, på hjemadressen, eller hvor du måtte have brug for det. Med et Multisim fra ipvision har du til hver en tid den bedste dækning, ligegyldig hvordan teleoperatørerne har valgt at udbygge deres netværk.

Hvis du altid vil være sikker på, at din forbindelse er den bedst mulige, så vil multisim sikre, at du har optimal dækning, uanset hvor du er i Danmark

Udover at sikre dig mod døde pletter på landkortet og irriterende udfald på steder, hvor du ofte opholder dig, så vil du også have en ÆGTE failover mobilløsning. Hvis den ene teleoperatør har problemer med sit netværk – så skifter du bare til en anden.

”Da ipvision fungerer som virtuel teleoperatør (MVNO) hos både TDC og Telenor, kan vi tilbyde denne unikke løsning, hvor vores kunder i sidste ende kun får en regning fra ét sted – nemlig fra os,” fortæller direktør Peter Reich fra ipvision.

Priser på Multisim

Du køber Multisim som tillæg til dit eksisterende mobilabonnement, hvis du er kunde hos os. Har du et mobilabonnement, får du adgang til endnu et mobilnetværk til tale i Danmark for kun 29,- kr. pr. måned.

 Tilsvarende adgang til data (1 GB) koster 39,- kr. pr. måned. Begge er tillæg til firmaets standardabonnement. Oprettelse af multisim SIM-kort koster 199,- kr. pr. stk. De opgivne priser er eks. moms.

Ønsker du, at vi ringer dig op?

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00