Kundekontakt

Kundeservice
Hvad kan vi hjælpe dig med?

Opgaver og spørgsmål til kundeservice

Skal du have nyt SIM-kort, oprette en bruger eller en IP-bruger, flytte et tlfnr., nedlægge en bruger, oprette en mobil datapakke eller en rejse datapakke? Eller har du blot en spørgsmål til kundeservice?

Ring til kundeservice på 8888 7757

De normale åbningstider for kundeservice er:
Mandag - torsdag kl. 8:00 - 16:00
Fredag kl. 8:00 - 15:30

Servicekontakt

Kundeservice er meget værdsat hos vores kunder og er en erklæret konkurrenceparameter for os - både under implementering af løsning, ved løbende udbygning af løsningen og i supporten i dagligdagen. Derfor tildeler vi dig som kunde en fast team med en fast projektleder, som holder dig i hånden, og som er din primære kontakt hos os.

En af vores styrker er, at vi ikke er større end, at alle medarbejdere kender hinanden. Det sikrer, at du ikke tabes i et stort maskineri, at du og vi altid ved, hvem du skal tale med, og at dine henvendelser kan klares hurtigt og effektivt.

Ikke sjældent er vores faste projektledere på fornavn med kontaktpersonerne hos vores kunder som f.eks. hos audionova.

Det gælder ofte også dialogen med vores support, der består af 2nd line supportere, så support-henvendelser løses i 95% af tilfældene uden yderligere kollega-involvering og uden yderligere viderestilling.

Har du forslag til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre, så send dit forslag til vores kundeservice på mail kundeservice@ipvision.dk

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00