IP-telefoni

IP-telefoni giver dig samtaler i højeste kvalitet
Og et væld af nyttige funktioner.

IP-telefoni er telefonsamtaler i højeste kvalitet

Med vores IP-telefoni kan du føre virksomhedens telefonsamtaler i fortræffelig kvalitet igennem virksomhedens datanetværk og internetforbindelse. Vi reserverer båndbredde specielt til samtalerne - også kaldet Quality of Service (QoS) - så der aldrig opleves hakkeri eller udfald på grund af øvrig internettrafik.

Med IP-telefoni får du et væld af digitalt-baserede funktioner

Når telefonsamtalerne er digitale, kan du tage mange telefonifunktioner i brug. Bl.a. tilgængelighedsstatus, omstilling, viderestilling, telekonferencer og voicemail. Din virksomheds telefoni afvikles som software, der kører i skyen, fordi det giver mest mening med hensyn til robust drift, sikkerhed og en bedre økonomi. Din telefoniløsning med omstilling, IP-telefoni og mobiltelefoni drives i et datacenter med direkte forbindelser til telefoncentral, mobilnetværk og internet.

Der skal ikke føres separate analoge kabler eller ISDN-linjer alene til telefoni frem til din virksomhed og medarbejderne. IP-telefonerne til skrivebordet har indbygget ethernet switch med udtag til PC, så dit firma kan nøjes med en enkelt ethernet-forbindelse til hver medarbejder. Det hele kan etableres trådløst, så du slipper for kabelrodet.

Fordele ved IP-telefoni

Højeste kvalitet i samtalerne
Vi afsætter dynamisk båndbredde kun til telefonsamtaler, så du aldrig oplever hakkeri eller udfald på graund af virksomhedens øvrige internet-trafik.
Ring billigere end med mobiltelefoni
Selv om standardtaksterne for mobiltelefoni er lave, så er standardtaksterne for tale via IP-telefoni betydeligt lavere, fordi IP-telefonien leveres gennem veletablerede netværk udenom de relativt nyetablerede og opgraderede mobilnetværk.
Adgang til mange digitale telefonifunktioner
Vores løsning håndterer alle standardfunktioner til telefoni, og dertil tilbyder vi også funktioner, som honorerer de mest krævende kunders behov
Større sikkerhed overfor misbrug
Vi opererer med et ekstra sikkerhedslag i din telefoniløsning, der beskytter din virksomhed mod bl.a. følgende typer svindel; indbrud inde bag dit firmas netværk, phishing og simpelt tyveri.
Måling af samtalekvalitet hver gang
Vi stræber efter at øge den tekniske kvalitet i samtalerne hele tiden, hvorfor vi måler samtaler efter den teletekniske MOS-score. Vi ved, hvordan samtalekvaliteten har været og kan fejlsøge og fejlrette mere effektivt.
Fleksible talepakker
Vi tilbyder budgetvenlige talepakker til din IP-telefoni, der automatisk tilpasser sig dit månedlige behov, så du aldrig betaler for en pakke, som du ikke forbruger.
 

Hardware og lyd til din IP-telefoni

Hardware til IP-telefoni • Professionelle speaks • Ventemusik

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00