Internet

Stabile forbindelser

Du får alle former for internetforbindelser hos os, fiber, kobber og trådløse forbindelser. Vi er endvidere eksperter i Hosted infrastruktur-løsninger, MPLS-netværk og WAN med tilhørende løsninger indenfor Hosted Sikkerhed.

Fiber

ipvision tilbyder fiber fra 10/10 Mbit/s og helt op til 1/1 Gbit/s som synkrone kredsløb, og vi kan levere i Danmark, Norden og Europa, og hvor du har behov.

Vi skræddersyr din fiberløsning til en skarp pris, der tager højde for bl.a. antal lokationer, medarbejdere og arbejdspladsernes tele- og databrug.

Kobber

Vi leverer kobberforbindelser i hele Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Kobberforbindelser er et økonomisk alternativ til fiberforbindelser og kan præstere gode hastigheder med f.eks. Pair Bonding. Til gengæld er de ikke altid symmetriske forbindelser. Det vil sige, at du ikke kan sende med samme hastighed, som du modtager.

Trådløs

ipvision leverer radiokæde som trådløs forbindelse. Trådløs bredbånd kan leveres helt uden gravearbejde og er både praktisk og fleksibelt. Vi leverer radiokæde forbindelser, som kræver, at der er direkte udsyn mellem antenne og basestation.

MPLS-netværk

ipvision tilbyder unikke MPLS-netværksløsninger til offentlige og private virksomheder. Har din virksomhed behov for at binde hovedkontor sammen med geografisk spredte afdelinger og hjemmearbejdspladser i et hurtigt og sikkert netværk?

ipvision kan etablere og drive et lukket MPLS-netværk, der er 100 % skræddersyet og dedikeret til din virksomhed.

Sikkerhed

Vi tager hånd om sikkerheden, så du og dine medarbejdere kan fokusere på kerneforretningen.

Med en sikkerhedsløsning fra ipvision definerer du selv virksomhedens sikkerhedspolitik og -niveau. Vores sikkerhedseksperter har mange års erfaring inden for IT- og telesikkerhed, og kan derfor bistå med værdifuld rådgivning, når du skal fastsætte en sikkerhedspolitik.

Vi sørger for, at sikkerheden altid er up-to-date. Når vi står som Host for dine løsninger kan vi garantere, at du undgår flaskehalse, og at den trafik der når frem til virksomheden, er sikker.

Failover

Manglende adgang til telefoni, kontor-, CRM-, ERP- og betalingssystemer er ofte lig tabt omsætning, tabte ordrer og utilfredse kunder.

Med ipvision Failover undgår du, at driften stopper, fordi den primære forbindelse til telefoni og IT-systemer er nede ved overgravninger eller nedbrud på centralt udstyr.

VPN

Sikring af din kommunikation med stærk kryptering og avanceret brug af internet protokoller.

For at sikre din kommunikation med andre, kan du anvende VPN eller private netværk til at skabe en tunnel mellem jer.

Internet produktblade

header-text-left

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00