Internationale numre

Internationale numre
Internationale opkald via lokalt tlf. nr. til lokal takst

Lad dine udenlandske kunder ringe til dig på et lokalt nummer

Når dine franske kunder ringer til et fransk telefonnummer for at tale med din virksomhed, giver du dem oplevelsen af lokal repræsentation, større nærhed og mere tryghed. De ringer billigere, og det øger deres tilbøjelighed til at intensivere dialogen. 

Fordele ved internationale numre

Giv oplevelsen af nærhed, når udenlandske kunder ringer til dig
Når dine udenlandske kunder kan ringe til din virksomhed på et lokalt nummer i deres hjemland, genkender de nummerkonstruktionen og er trygge ved det. Det giver indtryk af lokal tilstedeværelse og oplevelsen af nærhed.
Giv dine udenlandske kunder tryghed, før de besvarer dine opkald
Når din kunde i udlandet ser et for ham lokalt nummer på sin telefons display, forventer han et lokalt opkald på sit eget sprog. Kunden er mere tryg ved at besvare opkaldet. Ringer du til et nyt kundeemne, vil opfattelsen være, at du er til stede på markedet lokalt, inden du starter dialogen.
Lad de udenlandske kunder ringe til dig billigere
Når en udenlandsk kunde ringer til et lokalt nummer i sit hjemland, ringer kunden til lokal takst, som er billigere end at ringe internationalt. Det øger tilbøjeligheden til at intensivere dialogen med dig.
Internationale numre til mere end 50 lande
De fleste danske importerende og eksporterende virksomheder vil få dækket behovet komplet hos os, så du behøver kun at handle internationale numre et sted.

Sådan virker ind- og udgående opkald med internationalt nummer

Hvis en kunde i f.eks. Frankrig ringer til firmaets franske hovedtlfnr., bliver kaldet dirigeret via en lokal fransk udbyder til Danmark til din virksomhed. Opkaldet håndteres som alle andre opkald. Kunden i Frankrig kan ikke høre, at opkaldet reelt sendes til Danmark. Den franske kunde betaler kun fransk lokal telefontakst.

Du betaler et månedligt gebyr for at have internationale numre. Du betaler ikke for indgående trafik. Dog kan der lægges et minimalt gebyr på indgående opkald i udvalgte lande. Specifikke gebyrer kan forekomme.

Foretager du et udgående opkald til f.eks. en kunde i Tyskland, og ønsker du at vise et tysk hoved tlf. nr., kan omstillingen (PBX) i din telefoniløsning konfigureres til det.

Det betyder, at alle opkald fra virksomheden til Tyskland manipuleres til at vise det tyske hoved tl.nr. Den tyske kunde vil se det tyske tlf. nr. og umiddelbart opleve det som en lokal opringning. Disse opkald faktureres til normal udlandstelefoni takst.

Vi tilbyder internationale numre i 50 lande

 

 

Du finder et udpluk af landene her (indsæt billede af udpluk af landene)

* Særlig dokumentation forudsættes for udvalgte lande

I visse lande er portering af eksisterende nummer ikke muligt.

Ønsker du, at vi ringer dig op?

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00