flexfri

flexfri
Danmarks budgetvenlige mobilpakke med størst valgfrihed og fleksibilitet

Hvad giver flexfri dig?

flexfri er Danmarks originale mobilpakke til dig og dine kolleger i firmaet. Det er mobilpakken med størst valgfrihed og størst fleksibilitet omkring mobilnetværk, forbrug og dækningsområde - uden tab af funktionalitet og til fleksibel budgetvenlig pris.

Lad hver medarbejder i firmaet vælge at få et SIM-kort med adgang til TDC's eller Telenors mobilnetværk eller begge mobilnetværk.

flexfri er en talepakke til lav grundpris. Du kan kombinere den med flex4 data, som er en datapakke til lav grundpris. Hvis du en enkelt måned taler mere end talepakkens grundtrin, betaler du blot den trinpris, der matcher dit realiserede forbrug i den måned. Det samme gælder ved udsving i medarbejderens dataforbrug.

flexfri og flex4 data gælder i Danmark. Du kan også supplere den med eufri tale og med eufri data, så kan du på dine rejser i Europa tale op til 1.000 min. og bruge mobil data i 32 europæiske lande - uden at skulle bekymre dig om roaming.

Fordele med flexfri

Tilgodeser medarbejderens dækningsbehov på job og privat
Hos ipvision giver vi dig og dine kolleger adgang til både TDC og Telenors netværk, som er Danmarks 2 bedste mobilnetværk med mest dækning og højeste datahastigheder. Så kan du og kollegerne få det bedste mobilnetværk mht. dækning og hastighed på job, ved bopælen, i sommerhuset og evt. andre steder, hvor I befinder jer ofte. Dækning og signalstyrke bør styre dit valg af mobilnetværk, ikke økonomi.
Skift mobilnetværk ved svag signalstyrke
Skift, når der ikke er ordentligt dækning. Hvis du får ringe eller manglende signal på det ene mobilnetværk, vælger du blot det andet mobilnetværk. Derfor vil du altid have den bedst mulige dækning.
Højere sikkerhed for oppetid
Du kan omgå planlagt eller spontan nedetid med multisim. Teleoperatørerne planlægger indimellem vedligeholdelse eller opgradering, hvor en mobilmast er ude af drift i en kortere periode. Der kan også ske uventede nedbrud. Det er altid uønsket for brugerne. I disse situationer skifter du blot over til det andet mobilnetværk. Det er failover på dit SIM-kort.
Fuld PBX-funktionalitet på tværs af mobilnetværk
flexfri fungerer på toppen af vores telefoniløsning, hvor telefonifunktionerne i den fulde omstilling (PBX) fungerer på tværs af alle medarbejdere, på tværs af deres telefonienheder og på tværs af TDC's og Telenors mobilnetværk. Det betyder bl.a., at alle kollegernes tilgængelighedsstatus altid er synlig.
Fleksibel pakke med lav grundpris
flexfri starter hver måned med den meget lave grundpris. Er dit taleforbrug en måned højere end grundtrinnet, skifter billingsystemet automatisk trin, så din pris følger dit realiserede månedsforbrug. Du betaler på således aldrig for mere end dit realiserede forbrug. Fordelingen af dit forbrug mellem de to mobilnetværk betyder intet. Du betaler den trinpris, som dit samlede forbrug på begge netværk berettiger til.
Gratis intern kollega-til-kollega-tale
Når du og kolleger taler sammen i Danmark, koster det ikke noget - uanset om I taler på IP-telefon eller smartphone.
Tal og surf i Europa uden bekymring
Mod et mindre tillæg for tale (eufri tale) og for data (eufri data) udvider du flexfris dækningsområde til 32 lande i Europa. Så kan du tale op til 1.000 min. i Europa, ligesom du kan anvende data (vælg mellem tre pakker i 32 europæiske lande - uden at du bliver ramt af roamingafgifter.
One stop shopping og mindre administration
Du får løst alle medarbejderes dækningsbehov mht. tale og data hos kun én udbyder - hos os. Og selvom dit firmas medarbejdere benytter to netværk og anvender mange kombinationer af flexfri, er det administrativt lige så let som bare at have ét netværk og én mobilpakke. Det bliver ikke lettere.

Med adgang til både TDC's og Telenors mobilnetværk i din flexfri mobilpakke skifter du mobilnetværk, hvor og når det passer dig. Du har altid Danmarks bedste dækning.

flexfri med TDC data

flexfri med Telenor data

Fleks op og ned i tale- og dataforbrug efter dit behov, og betal aldrig for mere end det bruger

flexfri er enhver økonomichefs drøm. Hver måned starter din flexfri automatisk på grundprisen som udgangspunkt. Dvs. f.eks. 49,- kr. eks. moms for flexfri tale.

Prisstrukturen virker som en rulletrappe. Den starter nede, og den tager dig automatisk med opad i takt med dit behov.

Forbruger du mere end grundtrinnet i en måned, stiger prisen til det trin, som svarer til dit realiserede forbrug. Så har du en måned et mellemstort forbrug, betaler du den måned mellemtrinprisen. Næste måned starter du igen med grundprisen som udgangspunkt. Det gælder dit taleforbrug, og hvis du har tilvalgt flex4 data, gælder samme principper dit dataforbrug. Set henover året betaler du mindre end konkurrerende standardmobilpakker. Det giver bedre økonomi og bedre mening.

 

Udvid grænserne for flexfri fra Danmark til Europa*

Har du mobilpakken flexfri, kan du supplere den med eufri tale og eufri data - så gælder flexfri også i Europa. Med eufri tale kan du på dine rejser i Europa tale op til 1.000 min. i 32 europæiske lande. Med en af de tre eufri datapakker kan du også anvende data i Europa. Europa bliver indenrigs, og du og dine kollegers hjemlige mobilvaner kan bredes ud til Europa.
*Med Europa mener vi Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Belgien, Bulgarien, Cypern, England, Estland, Frankrig (inkl. Fransk Guyana, Guadelope, Martinique, Réunion og Monaco), Gibraltar (UK), Grækenland, Guernsey (UK), Holland, Irland, Isle of Man (UK), Italien (inkl. Vatikanstaten og San Marino), Jersey (UK), Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Polen, Portugal (inkl. Azorerne og Madeira), Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien (inkl. de Canariske øer), Storbritannien, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Befriende simpelt at administrere flexfri

Du er fri for at bruge energi på at skifte abonnementer, fordi medarbejdernes forbrug ændrer sig, og fordi du undgår at betale for noget, der ikke bliver brugt.

flexfri skifter automatisk pristrin, hvis en medarbejders forbrug ændrer sig - også bare en enkelt måned.

Det er også underordnet, hvordan medarbejderens taleforbrug fordeler sig på TDC's og Telenors mobilnetværk. Når du køber en flexfri talepakke, så har den kun en trinpris, som afhænger af summen af medarbejderens forbrug på både TDC’s mobilnetværk og Telenors mobilnetværk i en given måned.

Du undgår også regningsbureaukrati og kedeligt regnings-opklaringsarbejde. Du får en mobilpakke, en valgkombination, en månedlig pris, en regning fra et sted, nemlig fra os. Det er befriende simpelt.

Større handlefrihed og mere effektiv kommunikation

Vælger du flexfri, tapper du ikke kun ind i Danmarks altid bedste dækning og dermed ind i størst mulige mobile funktionsevne for dig. Du tapper også ind i en af Danmarks mest moderne virtuelle telefoni-infrastrukturer med fuld redundans og måske Danmarks hurtigste tale-failover.

Uanset om dine kolleger ringer via IP-telefon (fastnettelefon), mobiltelefon via TDC eller Telenors mobilnetværk, eller via softphone, så håndterer vores Hosted omstillingsservere, opkald og bruger-ID’s uden tab af telefonifunktionalitet for jer.

Det betyder, at du f.eks. altid kan omstille et opkald til din kollega, selvom du er på TDC's mobilnetværk og kollegaen på Telenors mobilnetværk. Det er vi de eneste i Danmark, der kan tilbyde.

Kombinerer din virksomhed flexfri med vores telefonsystem, giver det adgang til mere avancerede telefonifunktioner. Det giver medarbejderne større handlefrihed, og virksomheden mere effektiv kommunikation.

Ønsker du, at vi ringer dig op?

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00