Fiber

Få fiber til skarpe priser
Hastigheder fra 10/10 Mbit/s til 1/1 Gbit/s

Uafhængighed og frihed til at vælge det bedste til dig

Hos os undgår du at gå på kompromis med dine behov. Som uafhængigt teleselskab har vi handlet fiber med de fleste leverandører. Vi kender leverandørernes styrker og svagheder, bl.a. med hensyn til deres fiberinfrastruktur, deres prispolitik og deres leverancemetoder og -tider.

Den uafhængighed og erfaring giver flere fordele, som du kan drage nytte af. Vi vælger altid de optimale fiberforbindelser fra forskellige leverandører og tilbyder dig dem i en samlet løsning, som passer bedst til dine behov..

Din fiberpris bliver komponeret af mange faktorer. Blandt andet beliggenheden af virksomheden i forhold til den nærmeste fiberforbindelse, idet der er betydelige udgifter forbundet med at fremføre fiber over længere afstand.

Friheden til at vælge mellem underleverandører, giver os fordele omkring fleksibilitet, leverancehastighed og pris. Tag derfor en snak med os, og få et godt tilbud.

Fordele med fiber

Hurtig dataforbindelse
Fiber er data leveret med lysets hastighed. Det er den hurtigste dataforbindelse din virksomhed kan få og med vores forbindelser fra 10/10 Mbit/s til 1/1 Gbit/s er det slut med at vente på data. Både upload og download sker med samme høje hastighed, hvilket minimerer spild - og ventetid.
Skræddersyet og garanteret hastighed
Tilpas hastigheden så den passer til virksomhedens behov, og derved optimerer firmaets workflow. Vi garanterer sikker hastighed og en real oppetid på 99,9 %.
Fast pris
Når du siger ja til vores tilbud, kender du prisen og dermed dit budget. Du kan derfor altid have ro i sindet om, at der er ingen skjulte mulige meromkostninger.
Valgfrihed og konkurrencedygtige priser
Vi skaber valgfrihed og konkurrencedygtige priser, da vi er en uafhængig virksomhed og har samarbejde med de fleste leverandører af fiber, hvilket optimerer nytteværdien for din virksomhed. Vi skræddersyr løsningen efter virksomhedens behov, hvor antal lokationer, medarbejdere, tele - og dataforbrug indregnes til den mest fordelagtige pris for dig.
Support
Du har altid adgang til vores support i døgnets 24 timer fra mandag til søndag året rundt, hvis du har tekniske udfordringer.
Tilpasning til skiftende behov i din virksomhed
Når virksomheden får flere eller færre medarbejdere, eller når den teknologiske udvikling kræver hurtigere datahastighed, så er det muligt at øge/sænke kapaciteten i fiberforbindelsen. Den er nemlig fleksibel og kan skaleres. Og det kan ske let og hurtigt.

Check, om du kan få fiber på adressen

Fiber er den hurtigste og mest stabile dataforbindelse

Fiber er data leveret med lysets hastighed. Det er den hurtigste dataforbindelse, din virksomhed kan få. Slut med at vente på data. Upload og download sker med den samme høje hastighed. ipvision kan levere fra 10/10 Mbit/s til 1/1 Gbit/s.

Al erfaring viser, at fiberforbindelser også er de mest robuste og dermed mest stabile dataforbindelser, fordi det er den nyeste teknologi, som bedre kan modstå vejrskift og ydre fysiske påvirkninger. I særdeleshed sammenlignet med kobberforbindelser (ADSL). Nettooplevelsen er ganske enkelt færre afbrydelser.

Nedetid er lig med tabte ordrer, tabt omsætning og ikke mindst utilfredse kunder, hvor der tæres på den opsparede goodwill. Når du først har installeret din fiber med den ønskede datahastighed, er det derfor den leverede oppetid, der afgør, om du valgte den rette fiberleverandør.

De fleste fiberleverandører har en oppetid over 99,7%. Ingen kan garantere 100% oppetid. Det kan vi heller ikke, men vores erfaringer er gode, så vores reale oppetid p.t. ligger over 99,9%.

Få et tilbud på fiber fra os

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00