Fiber

Få fiber til skarpe priser
Hastigheder fra 10/10 Mbit/s til 1/1 Gbit/s

Uafhængighed og frihed til at vælge det bedste til dig

Hos os undgår du at gå på kompromis med dine behov. Som uafhængigt teleselskab har vi handlet fiber med de fleste leverandører. Vi kender leverandørernes styrker og svagheder, bl.a. med hensyn til deres fiberinfrastruktur, deres prispolitik og deres leverancemetoder og -tider.

Den uafhængighed og erfaring giver flere fordele, som du kan drage nytte af. Vi vælger altid de optimale fiberforbindelser fra forskellige leverandører og tilbyder dig dem i en samlet løsning, som passer bedst til dine behov..

Din fiberpris bliver komponeret af mange faktorer. Blandt andet beliggenheden af virksomheden i forhold til den nærmeste fiberforbindelse, idet der er betydelige udgifter forbundet med at fremføre fiber over længere afstand.

Friheden til at vælge mellem underleverandører, giver os fordele omkring fleksibilitet, leverancehastighed og pris. Tag derfor en snak med os, og få et godt tilbud.

Check, om du kan få fiber på adressen

Fiber er den hurtigste og mest stabile dataforbindelse

Fiber er data leveret med lysets hastighed. Det er den hurtigste dataforbindelse, din virksomhed kan få. Slut med at vente på data. Upload og download sker med den samme høje hastighed. ipvision kan levere fra 10/10 Mbit/s til 1/1 Gbit/s.

Al erfaring viser, at fiberforbindelser også er de mest robuste og dermed mest stabile dataforbindelser, fordi det er den nyeste teknologi, som bedre kan modstå vejrskift og ydre fysiske påvirkninger. I særdeleshed sammenlignet med kobberforbindelser (ADSL). Nettooplevelsen er ganske enkelt færre afbrydelser.

Nedetid er lig med tabte ordrer, tabt omsætning og ikke mindst utilfredse kunder, hvor der tæres på den opsparede goodwill. Når du først har installeret din fiber med den ønskede datahastighed, er det derfor den leverede oppetid, der afgør, om du valgte den rette fiberleverandør.

De fleste fiberleverandører har en oppetid over 99,7%. Ingen kan garantere 100% oppetid. Det kan vi heller ikke, men vores erfaringer er gode, så vores reale oppetid p.t. ligger over 99,9%.

Tryg levering med smidig overgang

Når du bestiller en fiberforbindelse, sætter vi en leveringsproces i gang, som følger en fastlagt procedure. Proceduren sikrer, at overgangen fra din nuværende internetforbindelse til din nye fiberforbindelse bliver smidig og gnidningsløs, så firmaets drift stort set ikke forstyrres.

Vi etablerer din fremtidige fiberforbindelse, mens dit firma fortsat anvender jeres internetforbindelsen fra din nuværende leverandør. Vi sørger for at koordinere leveringen af den nye forbindelse med opsigelsesvarslet på jeres gamle internetforbindelse, I skal blot sørge for at opsige jeres internetforbindelse til den gamle udbyder.

Få et tilbud på fiber fra os

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00