Failover

Failover
Mest mulig oppetid til din telefoni og IT-systemer

Failover giver mest mulig oppetid

Manglende adgang til telefoni, kontor-, CRM-, ERP- og betalingssystemer er ofte lig tabt omsætning, tabte ordrer og utilfredse kunder.

Vi tilbyder dig failover-løsninger tilpasset din virksomheds kommunikationsbehov og dine ønsker om garanteret oppetid. Med vores failover-løsninger undgår du, at driften stopper, fordi den primære forbindelse til telefoni og IT-systemer er nede ved overgravninger eller nedbrud på centralt udstyr.

Vi tilbyder:

  • Trådløs 3G/4G failover til adgang til data og internettet via MPLS eller 4G
  • Fiber type 1 til MPLS med data og telefoni
  • Fiber type 2 til MPLS med data og telefoni
  • AirFiber

Failover med trådløs 3G- eller 4G-forbindelse

Er til sikring af adgang til data og til internettet. En redundant opkobling etableres med en 3G/4G-forbindelse via internettet. Adgang til data og til internettet fungerer i variabel hastighed ved failover, men fastnettelefoni og Hosted PBX garanteres ikke at fungere.

Failover med fiberforbindelse type 1

Er til sikring af MPLS med data og telefoni. Den redundante opkobling etableres med alternativ fremført fiber i anden tracé end den primære forbindelse, dog via samme central. Løsningen giver fuld funktionalitet på sekundær linje. Der er desuden mulighed for valgfri båndbredde.

Failover med fiberforbindelse type 2

Er også til sikring af MPLS med data og telefoni. Den redundante opkobling etableres med alternativ fremført fiber i anden tracé end den primære forbindelse og via en anden central. Løsningen giver fuld funktionalitet på sekundær linje. Der er ligeledes mulighed for valgfri båndbredde

Få et tilbud på en failover-løsning til din telefoni og data

Kop & Kande valgte failover fra ipvision, fordi...

Hvis den faste dataforbindelse falder ud, tager den mobile dataforbindelse midlertidigt over. Kunderne kan fortsat betale med Dankort og kreditkort, og vi undgår unødigt dobbeltarbejde med bogføring og lagerføring

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00