eufri

eufri
Tal og surf i Europa til lave priser

Udvid din danske mobilpakke til Europa

Med eufri kan du nu tage ud i Europa og bruge din smartphone som hjemme i Danmark. Faste og lave priser på alle telefoni - og datapakker til Europa.

Tal i Europa for kun 29,- oveni

Har du mobilpakker hos ipvision1, der virker på TDC's og Telenors mobilnetværk, kan du købe eufri tale som tillæg til 29,- kr. pr. md. eks. moms, og så er der mulighed for at tale op til 1.000 min. pr. md. i Europa udenfor Danmark. Du kan foretage opkald fra Europa til Europa og modtage opkald i Europa.

Det eneste, du behøver at gøre, er at bestille eufri tale hos din faste kontaktperson hos ipvision.

1: Gælder kun for mobilpakkerne flexfri tale, Fri med 1 GB, Fri med 5 GB, Fri med 10 GB og Fri med 20 GB og til TDC's og Telenors mobilnetværk. Gælder ikke forbrugsafregnede mobilpakker.

Brug data i Europa fra kun 19,- oveni

Med eufri data kan du bruge data i 32 lande i Europa uden at bekymre dig om løbske udgifter for data roaming.

Har du en mobilpakke1 hos os, kan du tilkøbe eufri data fra kun 19,- kr./md. eks. moms. oven i.

Vælg den af tre eufri data pakker, der passer bedst til dit behov, og bliv fri for at skulle slå data roaming fra, så snart du krydser grænsen.

1: Gælder kun for mobilpakkerne flexfri tale, Fri med 1 GB, Fri med 5 GB, Fri med 10 GB og Fri med 20 GB og til TDC's og Telenors mobilnetværk. Gælder ikke forbrugsafregnede mobilpakker.

Fordele med eufri

Tal og surf i Europa uden bekymringer
Med eufri kan du bruge telefoni og data i Europa som i Danmark. Kommunikér i Europa, når du er på farten rundt omkring i Europa, som du gør på de danske landeveje. Undgå at skulle være på hotel eller konference med wifi for at kommunikere uden bekymring for telefonregningen.
Tal i Europa for kun 29,- oveni
For kun 29,- kr. eks. moms i eufri-tillæg* om måneden kan du tale op til 1.000 min. i 31 lande i Europa udenfor Danmark, når du har en udvalgt dansk datapakke fra ipvision i forvejen.
Brug data i Europa fra kun 19,- oveni
Fra kun 19 kr. eks. moms i tillæg om måneden kan du med eufri data bruge data i 31 lande i Europa udenfor Danmark i fastsatte mængder, når du har en udvalgt dansk datapakke fra ipvision i forvejen. Du undgår at bekymre dig om løbske udgifter for data roaming. Vælg den af tre forskellige eufri datapakker, der bedst opfylder dit behov.

eufri dækker 32 lande i Europa

De 31 lande i Europa udenfor Danmark er Sverige, Norge, Finland, Island, Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Frankrig (inkl. Fransk Guyana, Guadelope, Martinique, Réunion og Monaco), Gibraltar (UK), Grækenland, Guernsey (UK), Holland, Irland, Isle of Man (UK), Italien (inkl. Vatikanstaten og San Marino), Jersey (UK), Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Polen, Portugal (inkl. Azorerne og Madeira), Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien (inkl. de Canariske øer), Storbritannien, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig. Bemærk, at eufri ikke dækker bl.a. Færøerne eller Grønland.

Ønsker du, at vi ringer dig op?

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00