ERP

Integration med dit ERP-system
Høst værdien af dine ERP data. Sæt dem automatisk i spil, når kunderne ringer

I dagligdagen bruger du ERP-systemet, når du bl.a.bogfører, fakturerer, afregner moms, styrer likviditet og lager. 

Du kan få mere nytte ud af ERP-systemet ved at integrere det med telefonien. Når f.eks. en debitor ringer ind, kan du få serveret de vigtigste informationer fra økonomisystemet på skærmen, så de relevante data automatisk kommer i spil.

C5

Integration med Microsoft Dynamics C5

Når du modtager et opkald udefra sørger C5 integrationen for, at der automatisk popper et vindue op på din skærm med de vigtigste debitor-/kreditordata fra C5, om personen og virksomheden bag opkaldet - før telefonen begynder at ringe.

Forestil dig, at alt du skal vide om debitor, serveres på et sølvfad, før du besvarer opkaldet.

NAV

Integration af Microsoft Dynamics NAV med Connect telefoni

Når du modtager et opkald udefra, sørger NAV integrationen for, at der samtidig med opkaldet popper et vindue op på skærmen med de vigtigste kunde-/leverandørdata om opkalder og opkalders virksomhed.

Forestil dig f.eks., at alt, hvad du som sælger skal vide om en kunde og samhandlen, serveres på et sølvfad - før du besvarer opkaldet.

DRACAR

Når du modtager et opkald udefra, sørger integrationen med DRACAR+ eftermarkedsdata for, at der automatisk popper et vognopslag op på din skærm med de vigtigste data om din kunde og kundens bil - før telefonen begynder at ringe. Forestil dig, at alt du skal vide om bilkunden, serveres på et sølvfad, før du besvarer opkaldet.

AutoVision

Når du modtager et opkald, sørger integrationen med AutoVision for, at der automatisk popper et opslag fra Finans, Debitor, Kreditor, Vognsalg, Værdsted eller Lager op på din skærm med de vigtigste data om din kunde og kundens bil, før telefonen begynder at ringe. Forestil dig, at alt, hvad du skal vide om bilkunden, serveres på et sølvfad, samtidig med at du besvarer opkaldet.

Andre ERP-systemer

I dagligdagen bruger du ERP-systemet, når du bl.a.bogfører, fakturerer, afregner moms, styrer likviditet og lager. 

Du kan få mere nytte ud afERP-systemet ved at integrere det med telefonien. F.eks. når en debitor ringer ind, kan du få serveret de vigtigste informationer fra økonomisystemet på skærmen, så de relevante data automatisk kommer i spil.

header-text-left

Rådgivning og salg


+45 8888 7777

Åbningstider
Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00