Nyhed

Connect 3.0 Business Analytics

Velkommen til Connect 3.0 Business Analytics

Business Analytics er et business intelligence produkt, der kan omforme dine telefonidata til indsigt og værktøjer til brug i dagligdagen. Det integrerer med Connect 3.0 løsning, så implementering sker hurtigt og let.

En fuld Business Analytics løsning giver adgang til;

  •  Virksomhedsindblik og ledelsesoverblik med let og relevant drill down
  •  Virksomheds- og call center-produktvitetsrapporter med mange logiske snit
  •  Et katalog med mange prædefinerede og letkonfigurerbare rapporter, som kan skemalægges til udsendelse til en fast modtagergruppe med fast frekvens
  •  Rapporterne er desuden forberedt til nem og hurtig opsætning af personlige dashboards og wallboards
  •  Dashboards og wallboards kan skræddersyes med eksterna data via API

Virksomhedsindsigt og ledelsesoversigt

Få et overordnet overblik og en effektiv adgang til brugbar indsigt


Business Analytics er et meget komplet løsning, der giver overblik og indsigt på en brugervenlig måde. Rapporten ”Virksomhedsindsigt” giver det helt overordnede vue henover dit firmas opkaldskommunikation. Virksomhedsindsigt er forsynet med filtre og klikbare tiles for at få hurtig indsigt på underordnet niveau.

Rapporten “Ledelsesoversigt” er en oversigt over medarbejdernes samlede præstation og har ligeledes filtre til nem nedbrydning på en overskuelig måde.

Produktivitetsrapporter til virksomheder og call centre

Business Analytics indeholder 7 foruddefinerede rapporter, der har fokus på produktiviteten i virksomheden og i call centret. Rapporterne kan konfigureres på en række dimensioner: datointervaller, timer og relevante KPI’er.

Rapportkatalog

Udover de overordnede rapporter “Virksomhedsindsigt” og “Ledelsesoverblik” og produktivitetsrapporterne for virksomheder og for call centre indeholder Business Analytics en række standardrapporter. De 37 foruddefinerede standard-rapporter kan konfigureres på en række dimensioner, bl.a. datointervaller, timer og relevante KPI’er.

Byg selv et dashboard og wallboard


Hver virksomhed er unik og har unikke behov. Afdelingerne i en virksomhed har typisk også unikke behov. Det er muligt at bygge skræddersyede dashboards og wallboards – næsten ligesom man bygger med Lego-klodser.

Dashboards og wallboards bygges typisk op af en kombination af elementer fra overbliks-rapporterne, elementer fra produktivitetsrapporterne og elementer fra standardrapporterne. De fleste afdelinger og virksomheder vil få dækket deres behov på den måde. Det er dog også muligt at bygge helt skræddersyede fliser/tiles selv ud fra standarddata og fra data udvekslet via API.

Referencer

Skal vi kontakte dig om Business Analytics?

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

15 + 7 =