Business Analytics

Få overblik og indsigt til handling

Få overblik og indsigt til handling med Business Analytics

Business Analytics er værktøjet til at give overblik og indsigt i, hvordan dit firma klarer kommunikationen med kunderne.

Værktøjet er udviklet på baggrund af mange års erfaringer i samarbejde med teleselskaber og deres kunder. Business Analytics består af standard overbliksrapporter, et omfattende standard rapportkatalog med intutiv drill down. Dertil kommer filtrerings-muligheder, så du kan få belyst det, som er relevant for dit firma.

Udform skræddersyede dashboards og wallboards hurtigt og elegant

Desuden indeholder Business Analytics dashboards og wallboards, som du selv sammensætter.

Business Analytics håndterer historisk og live data fra din Connect 3.0 telefoniløsning, ligesom det er muligt at importere data og integrere via API’er, så du kan forædle data til at skabe dybere viden og måske bedre service overfor dine kunder.

Kataloget af standardrapporter er veludbygget – baseret på mange års erfaring. Derved skal du ikke selv opfinde den dybe tallerken, men du kan blot vælge de rapporter fra biblioteket og sætte dem sammen i dine dashboards og dine wallboards.

De mange ”Action”knapper gør det let vælge og tilpasse de rapporter, som organisationen har brug. Rapporterne kan desuden skeduleres til at blive fremsendt til rette modtagere med fast frekvens.

Business Analytics fås på dansk, svensk og engelsk.

Modulet Business Analytics er designet til integration med Connect 3.0. Installationen og konfiguration sker hurtigt, så du er i gang nærmest med det samme.

Referencer

Kontakt mig om Business Analytics

Udfyld og send formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

7 + 1 =