Nyhed

Ansættelse af Lars Røjgaard Andersen

ipvision styrker indsatsen indenfor partnere, offentlige og enterprise kunder

ipvision har pr. 1/6 ansat Lars Røjgaard Andersen som direktør for en nyoprettet business unit ”Private/Public Enterprise & Partners,” der skal styrke samhandlen med eksisterende og nye partnere og styrke ipvisions position på large enterprise markedet. Lars bliver dermed ansvarlig for large Enterprise kundesegmentet og partner-programmet i ipvision.

ipvision a/s er i dag en velpositioneret spiller på markedet for telefoni– og netværksløsninger til erhvervslivet og betjener mere end 2.500 virksomheder. Satsningen er en del af en ipvisions strategi om bl.a. at blive Danmarks største og mest kompetente udbyder af telefoni- og collaboration-løsninger baseret på Mitel/Telepo’s meget konkurrencedygtige platform. ipvisions komplette og skræddersyede telefoni- og netværksplatform gør sammen med en teknologisk meget interessant road map ipvisions løsninger ideelle til enhver moderne virksomhed. I de kommende år skal ipvisions position udbygges gennem forstærket vækst.

”ipvision er et selskab, som jeg har arbejdet tæt sammen med i min tidligere rolle som country manager for Mitel Danmark, og jeg har været fascineret af den ånd og de ambitioner, der er i ipvision om at være en af de absolut bedste tele- og netværksudbydere på det danske marked. Med den teknologiske platform og de interne kompetencer er ipvision i dag en udbyder, der også er i stand til at levere tjenester og løsninger til de største virksomheder herhjemme”, siger Lars Røjgaard Andersen.

”Vi glæder os over, at Lars har valgt os som næste trin i hans karriere. Vi ser frem til et berigende samarbejde, hvor Lars’ markedsindsigt og forståelse for kundebehov kommer til sin ret – både overfor eksisterende partnere i form af forstærket samarbejde, og overfor nye partnere og nye storkunder,” siger medstifter og CEO i ipvision a/s Kenneth Andreasen.

Fakta om Lars Røjgaard Andersen

Lars kommer fra en stilling som Country manager for Mitel Danmark og har tidligere haft ledende positioner i Aastra og Ericsson. Lars har mere end 25 års erfaring fra IT og telebranchen, og Lars’ kompetencer ligger inden for forretningsudvikling, distribution og direkte salg til large enterprise segmentet.

Referencer