Telefoni der skaber værdi
Effektive kommunikationsløsninger til virksomheder i erhvervslivet

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Telefoni

Vi har samlet alt indenfor telekommunikation til erhverv under ét tag og tilbyder komplette telefoniløsninger i højeste tekniske kvalitet. Flere end 2.500 danske firmaer har valgt en telefoniløsning fra os.

CoolGray

"Vi har valgt telefoni fra ipvision, fordi vi vil behandles seriøst og få løst vores behov hurtigt"

Internet

Du får alle former for internetforbindelser hos os, fiber, kobber og trådløse forbindelser. Vi er endvidere eksperter i Hosted infrastruktur-løsninger, MPLS-netværk og WAN med tilhørende løsninger indenfor Hosted Sikkerhed.

Kop & Kande

"Vi har valgt mobil failover-løsning fra ipvision, fordi vores kunder altid skal kunne betale med Dankort og kreditkort i alle vores butikker"

Integration

Det er muligt at sætte dine kundedata proaktivt i spil, når telefonerne ringer. Arbejder din telefoni sammen med dine forretningskritiske IT-systemer, får du automatisk de afgørende informationer om kunden frem på skærmen, før telefonen ringer. Du fremstår forberedt og målrettet, besvarer opkaldet mere effektivt og styrer samtalen hurtigere i mål. Glade kunder, bedre lukke rater og øget mersalg.

ICM

"Vi valgte telefoni med integration fra ipvision, fordi vi vil give vores kunder en bedre service og samtidig øge vores salgsproduktivitet"
 

Skalér op uden store ekstra udgifter

Fitness World voksede fra 1 til 156 lokationer på 7 år, og vi har sørget for telefoni og data hele vejen

 

100% oppetid er helgarderingen værd

Hvis den faste dataforbindelse falder ud, tager den mobile dataforbindelse midlertidigt over. Kunderne kan fortsat betale med Dankort og kreditkort, og vi undgår unødigt dobbeltarbejde med bogføring og lagerføring

Bedre kundeservice og højere salgsproduktivitet

Sikkerhedsmaterialleverandøren ICM valgte at integrere telefoniløsningen med salgsstyringssystemet for derved at høste værdien af deres kundedata - og fik uventede fordele ovenikøbet

Hjælp til den rigtige løsning

 

Ring til os i dag
8888 7777

Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:30
Fredag kl. 8:30 - 16:00

Nyheder & Indblik

Indblik

Vi taler Skype for Business med mange virksomheder i disse dage. Det er ganske tydeligt, at der eksisterer mange forskellige forestillinger om, hvad en ”standard” Skype for Business løsning rummer og kan yde. Det er tæt på en ny variant for hvert møde, vi afholder. Når det gælder Skype for Business telefoni, skal du være tryg ved, at alle de funktionaliteter, som dit firma har brug for, er med i den løsning, som du vælger.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Klik her